Avoimien Ovien päivän lemmikkihanhet - Hauhalan Hanhifarmi

Avoimien Ovien päivä Hauhalan Hanhifarmilla 3.7.2021

Tervetuloa tutustumaan Hauhalan Hanhifarmiin lauantaina 3.7.2021 klo 12-15! Järjestämme Avoimien Ovien päivä:n, jolloin esittelemme tilaamme ja tuotantoamme. Päätimme järjestää päivän tänäkin kesänä, sillä vuosi sitten järjestämämme ensimmäinen Avoimien Ovien päivä oli niin suosittu että se yllätti meidät täysin! Olemme iloisia että työmme ja maatilamme kiinnostaa yleisöä.

Opastetulla kävelykierroksella pääsee näkemään hanhia eri ikäisinä; noin viikon vanhoista pikkutipuista muutaman kuukauden ikäisiin laiduntaviin hanhiin sekä jopa 10 -vuotiaisiin hanhiemoihin. Tänä kesänä meillä on myös viisi lemmikkihanhea kotipihassa omassa tarhassaan, ja niiden touhuja on kiva seurailla läheltä.

Tämän vuoden Avoimissa Ovissa meillä on myynnissä kahden kokin Hanhihampurilaisia. Grilliteltassa työskentelevät keittiömestarit Ilkka Arvola sekä Petri Sikstus. Lisäksi myynnissä on kahvia ja virvokkeita, sekä jälkiruuaksi mansikoita. Päivän aikana on mahdollisuus ostaa tilan tuotteita; hanhenlihaa (pakastettuna), Hanhipateita sekä säilykkeitä. Tuotteiden myynti tapahtuu pihamaalle pystytetyssä teltassa.

Lapsille olemme suunnitelleet omaa tekemistä lähelle lemmikkihanhien aitausta. Viime vuonna meillä oli Avoimien Ovien päivä oli Biccolo-ponilla työpäivä lasten ratsuna, mutta tänä vuonna Biccolo viettää vapaapäivää. Se on kuitenkin ihailtavana pihapiirissä, lasten ja aikuisten ilona.

Saamme myyntiin erän Joutsen Finland:n valmistamia höyhen- ja untuvatyynyjä, joiden täytteenä on omalta tilaltamme peräisin olevaa höyhentä ja untuvaa. Myynnissä on viime kesältä tuttua Saimaa -tyynyä, joka sisältää 50% untuvaa ja 50% pieniä höyheniä, sekä uutuustuotteena Hauhalan Perinteinen Höyhentyyny, joka sisältää 100% pieniä höyheniä.

Maksutapoina meillä käy MobilePay, pankkikortti ja käteinen.

Hauhalan Hanhifarmi ei ole muuna aikana matkailukohde, joten meille ei ole myöskään opasteita. Vierailumahdollisuutta kyselläänkin, mutta meillä ei ole tilamyymälää eikä maatilavierailuja tällaisten teemapäivien ulkopuolella. Kannattaa suunnistaa meille navigaattorin opastuksella osoitteeseen Maahjärventie 300, ja perillä pysäköidä auto P-opasteiden mukaan. Pihapiiriin ajo on sinä päivänä kielletty, jotta siellä voi liikkua turvallisesti. Omat lemmikit on syytä jättää kotiin tai hoitopaikkaan, sillä niitä ei saa tuoda tilamme alueelle. Tapahtumailmoituksemme löytyy myös Facebookista täältä: https://www.facebook.com/events/484526232612051?ref=newsfeed

Viime vuoden Avoimien Ovien päivä:n jälkitunnelmista voit lukea lisää täältä: https://www.hanhifarmi.fi/kiitos-avoimien-ovien-paivan-vieraille/

Tervetuloa maatilavierailulle Suomen suurimmalle hanhitilalle!