Lastauslaiturin Lihakauppa tuotteita - Hauhalan Hanhifarmi

Lastauslaiturin Lihakauppa 22.5.2021 klo 10-13

Pystytämme Hauhalan Hanhifarmin lihanjalostustilojen lastauslaiturille Pop-Up -myyntipaikan, jonka nimi on Lastauslaiturin Lihakauppa. Myynti tapahtuu lauantaina 22.5. klo 10-13 välisen ajan. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja ostamaan hanhenlihaa ja hanhipateita! Myynnissä on myös pieni erä Saimaa-tyynyjä, joiden täytteenä olevat höyhenet ja untuvat ovat peräisin meidän tilaltamme.

Tuotevalikoima:

– Hanhen rintafile pakastettu (1 kpl/pkt) 40,00 €/kg
– Hanhen koipireisi pakastettu(2 kpl/pkt) 22,00 €/kg
– Hanhen koipipala pakastettu(5 kpl/pkt) 25,00 €/kg
– Hanhen reisipala pakastettu(5 kpl/pkt) 19,00 €/kg

– Keskivaalea Hanhenmaksa pakastettu (n.400-500 g/rasia) 50,00 €/kg

– Hanhen kaulat 2,00 €/kg (10-15 kg laatikoissa)

– Perinteinen Hanhipatee G,L (410 g) 12,00 €/kpl

– Hanhifarmin Juhlapatee G,L (410 g) 13,00 €/kpl
– Martti-papan maksapatee G,L (400 g) 14,00 €/kpl

– Hanhenmaksamousse G,L (360 g) 16,00 €/kpl

– Hanhenmaksapasteija 115 g (säilyke) 12,00 €/kpl
– Hanhen rasva suurkeittiöpakkaus (2,6-2,7 kg) 20 €

Halutessasi voit tehdä tuotteistamme ennakkotilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hauhalan@hanhifarmi.fi, jolloin varmistat mieleisesi tuotteet. Monia tuotteitamme löytyy vain rajallinen määrä.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: https://fb.me/e/1ozYjxNKy

Maksutapoina ovat MobilePay, pankkikortti ja käteinen. Myynti tapahtuu teurastamon lastauslaiturilla, ulkona klo 10-13. Tarvittaessa aukioloaikaa voidaan myös pidentää, joten lähetä meille viestiä mikäli suunnitelmamme mukainen aika ei sovi. Suosimalla Pop-Up myynti -tapahtumaa tuet parhaiten paikallista yritystä!

Lastauslaiturin Lihakauppa haki muotoaan viime vuonna koronan alettua. Avaamme tämän Pop-Up -myyntipaikan säännöllisen epäsäännöllisesti, joten seuraa ilmoitteluamme. Pop-Up myyntipäivässä meillä ei ole resursseja järjestää tilakierroksia tai tilaesittelyjä. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan tilamme toimintaan laajemmin, tervetuloa käymään Avoimien Ovien päivänämme lauantaina 3.7.2021. Silloin esittelemme tilamme toimintaa sekä järjestämme opastettuja tilakierroksia. Avoimien Ovien päivänä keittiömestari Ilkka Arvola valmistaa herkullisia hanhihampurilaisia, ja meillä on myynnissä monipuolisesti tilamme tuotteita. Jotain uuttakin on taas luvassa päivään, pysy kuulolla!

Vinkki: Joko olisi aika kaivaa Muurikkapannu esille? Hanhen rintafile on helppo kypsentää Muurikalla, ja samalla valmistuvat kasvikset lisäkkeeksi. Ohjeen löydät täältä: https://www.hanhifarmi.fi/reseptit/hanhenrintaa-muurikalla-kasviksien-kera/

Tervetuloa!