Ammattikeittiöön ja jälleenmyyjille

Hei keittiömestari tai kauppias! Lähetä lomakkeella yhteydenottopyyntö!

 

Hauhalan Hanhifarmilla on teurastuskausi vuosittain syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin, jolloin teurastamme joka viikko. Teurastuskaudella on saatavana tuoretta lihaa, ja muuna aikana pakastettua. Hanhipateita valmistamme tilausten mukaan vuoden ympäri. Varmistaaksesi tuotteiden saatavuuden haluttuna ajankohtana, tee varaus! Voimme säilyttää varattuja tuotteita pakasteena, ja lähettää niitä sovitun aikataulun mukaisesti. Tuotteiden kuljetus onnistuu kylmä- ja pakastekuljetuksina kaikkialle Suomeen! Syrjäisen sijaintimme vuoksi kuljetuksia lähtee vain kahdesti viikossa, joten varaa toimitusaikaa vähintään viikko.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

Hauhalan hanhifarmi

Virpi ja Antti Rantalainen

hauhalan@hanhifarmi.fi

p. 015 650 350

p. 050 5056350 (Virpi)

p. 050 5059350 (Antti)

Hauhalan hanhifarmi - Ilkka Arvola

”Hanhifarmin monipuoliset ja eettiset tuotteet sopivat erinomaisesti monenlaisiin alku- ja pääruokiin.”

– Kettiömestari Ilkka Arvola

jee 🙂