Kotikeittiöön

Hauhalan Hanhifarmin tuotteita myydään monissa ruokakaupoissa ja kauppahallien myymälöissä. Tarjonta vaihtelee kauppakohtaisesti. Saatavuus on parhaimmillaan loppuvuodesta, jolloin on hanhenlihan tärkein sesonkiaika.

Hauhalan Hanhifarmilla ei ole tilamyymälää. Keväästä 2020
lähtien olemme järjestäneet Pop-up myyntipäiviä, jolloin tuotteita voi tulla ostamaan suoraan tilaltamme. Tuotteiden myynti tapahtuu lihanjalostustilojemme lastauslaiturilla, ulkona. Siitähän saatiin paikalle nimikin; ”Lastauslaiturin Lihakauppa”.

Pop-Up myyntipäivä 7.8. klo 12-16

Tervetuloa ostamaan Hauhalan Hanhifarmin tuotteita suoraan tilalta! Pystytämme lihanjalostustilojemme lastauslaiturille suoramyyntipisteen, jota kutsumme ”Lastauslaiturin Lihakaupaksi”. Meillä on myynnissä Hanhipateeta, Hanhenmaksapasteijaa, Hanhen rasvapurkkeja sekä hanhenlihaa pakastettuna. Lisäksi on myynnissä Joutsenen valmistamia tyynyjä, joiden täytteenä olevat höyhenet ja untuvat ovat peräisin omalta tilaltamme. Maksutavat: käteinen, MobilePay sekä pankkikortti.

Järjestämme lisäksi opastettuja tilaesittelykierroksia, joilla pääsee näkemään eri-ikäisiä hanhia sekä kerromme tilamme toiminnasta. Esittelykierrokset lähtevät Lastauslaiturin luota klo 12 ja klo 14.

Jälleenmyyjät

Hanhituotteiden valikoima vaihtelee myymälöissä. Parhaimmillaan se on sesongin aikana loppuvuodesta. Varmistaaksesi hanhituotteen saatavuuden, tee tilaus ajoissa kauppiaalta tai lihamestarilta!

Hauhalan hanhifarmin tuotteita on saatavissa:

Tutustu herkullisiin hanhenliharesepteihin