Kotikeittiöön

Hauhalan Hanhifarmin tuotteita myydään monissa ruokakaupoissa ja kauppahallien myymälöissä. Tarjonta vaihtelee kauppakohtaisesti. Saatavuus on parhaimmillaan loppuvuodesta, jolloin on hanhenlihan tärkein sesonkiaika.

 

Hauhalan Hanhifarmilla ei ole tilamyymälää. Tuotteiden myynti suoraan tilalta jatkuvasti- tai säännöllisesti –  vaatisi aikaa ja olisi sitovaa, ja siihen meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta. Ohjaamme tuotteiden ostamisesta kiinnostuneet lähikauppoihimme, kuten Sale Hurissalo, Sale Anttola ja Mikkelin kauppahallin Maalaispuoti!

 

Keväästä 2020 lähtien olemme järjestäneet silloin tällöin Pop-up myyntipäiviä, jolloin tuotteita voi tulla ostamaan suoraan tilaltamme. Tuotteiden myynti tapahtuu lihanjalostustilojemme lastauslaiturilla, ulkona. Siitähän saatiin paikalle nimikin; ”Lastauslaiturin Lihakauppa”. Lisäksi olemme järjestäneet Avoimien Ovien Päivän vuosina 2020, 2021 sekä myös 2022, sillä tutustumista tilaamme on kyselty paljon. Tarjoamme tähän mahdollisuuden yhtenä päivänä kesässä. Tervetuloa silloin!

Avoimien Ovien Päivä 30.6.2022 klo 10-15

Tervetuloa tutustumaan Hanhifarmin toimintaa ja eläimiin Avoimien Ovien päivänämme! Olemme samalla myös virallinen Farmari 2022- maatalousnäyttelyn vierailukohde. Luvassa on hanhiburgereita, tuotemyyntiä (tilan omat lihat, pateet ja säilykkeet, höyhen- ja untuvatyynyt sekä muutakin hanhiaiheista tuotetta), sekä opastettuja esittelykierroksia hanhilaitumille. Hanhiburgereita valmistamme klo 11-14. Juhlistamme samalla 25 vuotta toiminutta Hauhalan Hanhifarmia!

Jälleenmyyjät

Hanhituotteiden valikoima vaihtelee myymälöissä. Parhaimmillaan se on sesongin aikana loppuvuodesta. Varmistaaksesi hanhituotteen saatavuuden, tee tilaus ajoissa kauppiaalta tai lihamestarilta!

Hauhalan hanhifarmin tuotteita on saatavissa:

Tutustu herkullisiin hanhenliharesepteihin