Kotikeittiöön

Hauhalan Hanhifarmin tuotteita myydään monissa ruokakaupoissa ja kauppahallien myymälöissä. Tarjonta vaihtelee kauppakohtaisesti. Saatavuus on parhaimmillaan loppuvuodesta, jolloin on hanhenlihan tärkein sesonkiaika.

Hauhalan Hanhifarmilla ei ole tilamyymälää. Keväästä 2020
lähtien olemme järjestäneet Pop-up myyntipäiviä, jolloin tuotteita voi tulla ostamaan suoraan tilaltamme. Tuotteiden myynti tapahtuu lihanjalostustilojemme lastauslaiturilla, ulkona. Siitähän saatiin paikalle nimikin; ”Lastauslaiturin Lihakauppa”.

Pop-Up Lastauslaiturin lihakauppa 22.12.2020 klo 16-18

Tervetuloa ostamaan hanhenlihaa ja Hanhipateita tiistaina 22.12. klo 16-18. Voit tehdä tilauksesi myös etukäteen. Seuraa ilmoitteluamme kaakatuksissa ja facebookissa. Myynti tapahtuu lihanjalostustilojen lastauslaiturilla, ulkona.

Myynnissä on myös Weisteen valmistamia joulukoristeita, joissa on käytetty somisteena Hauhalan Hanhifarmin hanhen höyheniä! Joulukoristeista voit lukea lisää kaakatuksista: http://www.hanhifarmi.fi/hoyhenia-weisteen-joulupalloissa/

Jälleenmyyjät

Hanhituotteiden valikoima vaihtelee myymälöissä. Parhaimmillaan se on sesongin aikana lopppuvuodesta. Varmistaaksesi hanhituotteen saatavuuden, tee tilaus ajoissa kauppiaalta tai lihamestarilta!

Hauhalan hanhifarmin tuotteita on saatavissa:

Tutustu herkullisiin hanhenliharesepteihin