Kotikeittiöön

Hauhalan Hanhifarmilla ei ole tilamyymälää. Keväästä 2020
lähtien olemme järjestäneet Pop-up myyntipäiviä, jolloin tuotteita voi tulla ostamaan suoraan tilaltamme. Tuotteiden myynti tapahtuu lihanjalostustilojemme lastauslaiturilla, ulkona. Siitähän saatiin paikalle nimikin; ”Lastauslaiturin Lihakauppa”.

Avointen ovien päivä 8.7.2020 klo 12-15

Avointen ovien päivänä voit tulla tutustumaan tilaamme, opastetuille hanhikierroksille, tutustumaan tuotteisiimme ja maistamaan Hanhihampurilaisia!

Pop-Up Lastauslaiturin lihakauppa 4.12.2020 klo 16-18

 

Tervetuloa ostamaan tuoretta hanhenlihaa ja Hanhipateita perjantaina 4.12. klo 16-18. Voit tehdä tilauksesi myös etukäteen. Seuraa ilmoitteluamme kaakatuksissa ja facebookissa. Myynti tapahtuu lihanjalostustilojen lastauslaiturilla, ulkona.

Myynnissä on myös Weisteen valmistamia joulukoristeita, joissa on käytetty somisteena Hauhalan Hanhifarmin hanhen höyheniä! Joulukoristeista voit lukea lisää kaakatuksista: https://www.hanhifarmi.fi/hoyhenia-weisteen-joulupalloissa/

 

Jälleenmyyjät

Hanhituotteiden valikoima vaihtelee myymälöissä. Parhaimmillaan se on sesongin aikana lopppuvuodesta. Varmistaaksesi hanhituotteen saatavuus, tee tilaus ajoissa kauppiaalta tai lihamestarilta!

Hauhalan hanhifarmin tuotteita on saatavissa:

Tutustu herkullisiin hanhenliharesepteihin