Kuusenkerkkämarinadi omassa kotikeittiössämme syntynyt maustamistapa, joka on pysynyt kestosuosikkina vuodesta toiseen. Marinadiin tarvittavat kuusenkerkät kerätään oman pihamme kuusiaidasta. Marinoidut reisipalat pakataan 2 kappaleen rasioihin. Pakkauksen kokonaispaino on keskimäärin 700 g. Tätä tuotetta löytyy vain harvoista jälleenmyyntipaikoista; mutta varmimmin kyläkaupastamme Hurissalon Salesta.
Tuoretta hanhenlihaa saa meiltä syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Pakastettuna lihaa saa vuoden ympäri.
Kypsennys: Kypsennä lihoja uunissa 120 asteessa noin 5 tuntia uunivuoassa nahkapuoli ylöspäin. Käännä lihat kypsennyksen loppuvaiheessa toisinpäin. Kastike: kuumenna 2 osaa demiglace –kastikepohjaa ja 1 osa ruokakermaa. Lisää karpalohyytelöä maun mukaan.